Σε συνεργασία με τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια Γ. Λαούρης

iStudy Maths

Καλώς Ήρθατε στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Μαθηματικών iStudy Maths.

iStudy Maths Apps

Κατεβάστε τώρα την εκπαιδευτική εφαρμογή iStudyMaths στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας.

Εκπαιδευτικά Βίντεο

Παρέχουμε στους μαθητές μας εκπαιδευτικά βίντεο-μαθήματα που καλύπτουν όλα τα σημεία της ύλης. Σε συνδυασμό με τα βιβλία που εκδίδουμε, τα εκπαιδευτικά βίντεο-μαθήματα δημιουργούν την απαιτούμενη κατανόηση και εμβάθυνση σε κάθε σημείο της ύλης.

 

Διαγωνίσματα και Εργασίες

Μέσω της νέας μας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, διεξάγουμε online Διαγωνίσματα στα οποία οι μαθητές μας μπορούν να διαγωνιστούν και να βαθμολογηθούν αυτόματα. Επιπλέον, οι μαθητές μας μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά τις εργασίες τους για διόρθωση από τον καθηγητή.

Αποκτήστε Πρόσβαση

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα iStudyMaths λειτουργεί σε συνεργασία με τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια Γ. Λαούρης στην Πάφο. Η πρόσβαση παρέχεται μόνο στους εγγεγραμμένους μαθητές των Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Γ. Λαούρης.

Είσαι Μέλος του φροντιστήριού μας?

Αν είσαι μαθητής ή μαθήτρια των Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Γ. Λαουρης, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι ζητήσεις από τον καθηγητή ή καθηγήτρια σου, το ονομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα.

Οι μαθητές του φροντιστηρίου στα Μαθηματικά, εχουν πλήρη πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό, εντελώς δωρεάν.

Θες να γίνεις Μέλος του Φροντιστήριού μας?

Αν θες να γίνεις μέλος των Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Γ. Λαουρης, μπορείς να επικοινωνήσεις με την γραμματεία για να ενημερωθείς για τα μαθήματα και τμήματα που προφέρουμε.

Υπάρχει αυστηρά περιορισμένος αριθμός θέσεων, οπότε πραγματοποίησε την εγγραφή σου έγκαιρα!

Ιδιωτικά Φροντιστήρια Γ. Λαούρης

Στο φροντιστήριο μας χρησιμοποιούνται σύγχρονοι τρόποι διδασκαλίας σε ένα εξαιρετικά ευχάριστο περιβάλλον, και όλα αυτά στοχεύουν στην πρόοδο και στην επιτυχία των μαθητών μας στις διάφορες εξετάσεις. Με όραμα, αγάπη για διδασκαλία, δίψα για πρόοδο και επιτυχίες, δουλεύουμε οργανωμένα με υπευθυνότητα.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή για εγγραφές, στα επόμενα τηλέφωνα:

Κινητό: 99776965       Σταθερό: 26270191

Διεύθυνση: Μαντάλια 2, Έμπα, Πάφος, Ταχ. Κώδ.: 8250

Copyright 2022 – iStudyMaths by Linos Arkou

Privacy Policy